årets talent 2008  
 
  Årets Talent 
Profiler 
Nyheder 
Sponsorer 

  søg i arkiv  
 
 
 Avanceret søgning
 
  aktuelle debatemner  
  amatør kbh hvilken klub??
20:16 • 31.03.2020 • johan
 
  Størrelse
12:33 • 30.03.2020 • farhan fave
 
  March Madness Invitational 2009
11:54 • 30.03.2020 • farhan
 
  How to Identify the Best Essay W...
11:51 • 30.03.2020 • farhan
 
  Ken Smith
11:46 • 30.03.2020 • farhan
 
  Opret nyt emne  
  fotoserier  
Klik for at se fotoserien 
 

Bears - Aabyhøj

 
  Billeder fra åbningskampen mellem Bakken Bears og Aabyhøj  
  Klik her for at se fotoserien...  
  Konkurrence  
Klik for at deltage 
  Vind billetter til Bakkens EuroCup-brag på tirsdag, den 6/11, kl. 19:00 i NRGi Arena.
Klik for at deltage i konkurrencen!
 
  årets talent 2008  
  Nu er der kun få dage til at den landsdækkende YH turnering starter op, og vi fortsætter på tredje år traditionen, hvor vi i samarbejde med trænerne i den landsdækkende ynglingerherreturnering kårer Årets Talent. Hvis du vil se hvordan det gik sidste år og forrige år, kan du finde sektionerne for de respektive år under menupunktet backcourt.

Årets Talent skal findes blandt spillerne på de hold, der deltager i den landsdækkende ynglingeherrerække. Det drejer sig i år om Aabyhøj og EVN Nyborg fra vest samt Hørsholm og Virum fra øst, der alle kvalificerede sig direkte til den landsdækkende turnering. Endvidere deltager yderligere to hold fra øst, Falcon og Værløse/Farum/Birkerød, som vandt deres kvalifikationskampe over henholdsvis Haderslev og Hjemly fra vest.

Vi vil som tidligere bringe billedreportager fra udvalgte kampe, således at der er billedserier med alle hold. Derudover vil der i det omfang det er muligt blive bragt kampreferater, så man kan få en bedre fornemmelse af hvordan det går i rækken end ved blot at se resultaterne på infosport.

De 12 kandidater vil blive præsenteret i løbet af denne uge, således at alle kandidater vil være præsenteret inden de spiller første kamp i den landsdækkende turnering. Når grundspillet er spillet færdigt, vil det være trænerne for de enkelte hold, som stemmer på de øvrige holds kandidater – man kan altså ikke stemme på sine egne kandidater. Der afgives tre stemmer fra hver coach/klub som rangerer spillerne som nr. 1, 2 og 3. Kandidaterne vil så få tildelt henholdsvis 5, 3 og 1 point. Skulle det ende sådan at to eller flere spillere ender á point, vil det være den kandidat der har fået fleste 1. plads stemmer etc.

Hvorfor Årets Talent
Formålet med danskbasket.dk er at være med til at støtte og udvikle den danske basketballkultur og i den sammenhæng mener vi, at Årets Talent er et godt bidrag. På den ene side håber vi, at kunne være med til at inspirere spillerne i den landsdækkende række til at træne målrettet og seriøst, og samtidig inspirere de yngre spillere, der selv vil få samme mulighed på et senere tidspunkt. På den anden side, er det også intentionen at skabe opmærksomhed om den landsdækkende ynglingeherrerække, og de profiler vi måske kommer til at høre mere om i fremtiden.

Årets Talent skal ikke ses som en endelig liste over hvem der har talent og hvem der ikke har. De nominerede talenter er udelukkende fra den landsdækkende ynglingeherrerække, og derfor vil der sikkert være talenter gemt i klubber rundt omkring, som ikke er med i den landsdækkende række. Samtidig er der formentlig også talenter på de hold, der er med i den landsdækkende ynglingeherrerække, som ikke er nomineret. Det skyldes, at vi har valgt at begrænse nomineringen til to kandidater per hold for at holde antallet af profiler på et overskueligt niveau.

Samtidig er det håbet, at vi på denne måde kan bidrage til at skabe et ritual, der bliver en fast del af enhver basketballspillers dagligdag, i hvert fald ynglingeherrernes, noget der vender tilbage og er det samme år efter år. Noget som alle kan snakke med om og har en mening om.
  Login  
 

  Husk mig
 
  Klik her hvis du endnu ikke har oprettet en profil, eller har glemt dit password!
Læs om fordelene!
 
  Merchandise  
Klik for se vores merchandise 

© 2002-2020 danskbasket.dk