nyheder  
  Hvis du har noget interessant at tilføje en nyhed eller et interview, så er du meget velkommen til at bruge vores kommentar-system, som du finder lige under den respektive nyhedstekst.  
  søg i arkiv  
 
 
 Avanceret søgning
 
  aktuelle debatemner  
  amatør kbh hvilken klub??
18:59 • 17.09.2018 • AsharSeo
 
  Hop Højere
19:46 • 14.09.2018 • monza
 
  Oversigt over Basket-shops?
19:26 • 12.09.2018 • sag
 
  Dansk Baskets web-site!
11:09 • 12.09.2018 • C# Project Help
 
  1:1 NBA spillere som wallsticker...
11:49 • 03.09.2018 • Behavioral Psyc...
 
  Opret nyt emne  
  fotoserier  
Klik for at se fotoserien 
 

DM Streetbasket 2008

 
  danskbasket.dk var forbi Nørrebrohallen til årets finaler i streetbasket, hvor der blev givet og taget af et godt hjerte.  
  Klik her for at se fotoserien...  
  Konkurrence  
Klik for at deltage 
  Vind billetter til Bakkens EuroCup-brag på tirsdag, den 6/11, kl. 19:00 i NRGi Arena.
Klik for at deltage i konkurrencen!
 
  Diverse  
 

YHM: Fortsat kamp om den sidste finaleplads

Med blot tre kampe tilbage i grundspillet er Hørsholm sikret den ene finaleplads, mens Virum og Falcon slås om den anden finaleplads.


Efter en lørdag hvor både Hørsholm og Virum var ved at sætte sæsonen over styr med to knebne sejre over henholdsvis EVN Nyborg og Værløse/Farum/Birkerød viste Falcon søndag formidabel form ved at slå EVN Nyborg med 123-60. En kamp der ellers var helt lige i første periode, men med Philip Christensen og Jonas Zohore på bænken i en del af 2. periode blev der åbnet op for et 34-0 run til Falcon i 2. periode. Herefter virkede det som om Nyborgs ben blev umådeligt tunge, men en tæt kamp mod Hørsholm dagen før har nok også haft indflydelse på søndagens tunge ben.

Falcons opvisning søndag har formentlig gjort indtryk på Virum, der kan sikre sig den anden finaleplads ved onsdag at slå Hørsholm i Hørsholm. På forhånd ikke den letteste opgave, men med en nylig sejr i Scaniacup over netop Hørsholm og et Hørsholm hold, der allerede er finaleklar, er det ikke utænkeligt, at Virum kvalificerer sig allerede onsdag.

Skulle Hørsholm leve op til favoritværdigheden, bliver det med al sandsynlighed og meget passende den sidste kamp i grundspillet, der afgør, hvem der skal spille finale mod Hørsholm. I sidste kamp tager Virum mod Falcon i Virumhallen. Virum vandt den første kamp i de to holds indbyrdes serie, 77-63, og skulle de to hold være a point inden sidste kamp, har Virum altså et forspring på 14 point. Det har været en sæson med mange uforudsigelige resultater, hvor holdene har skiftedes til at slå hinanden stort, eller spille meget tætte opgør, når det var mindst ventet. Derfor bliver det sandsynligvis også, afhængigt af udfaldet af onsdagens kamp, et brag af en kamp, der kommer til at afgøre hvem der napper den sidste finaleplads.Kampprogram for de sidste tre kampe
 
  15:56 • 15.04.2008 • danskbasket.dk
 
  skriv kommentar  
 
Navn:
Overskrift:
Kommentar
Overfør de tre bogstaver =>
 
Gentagen misbrug og spamming vil medføre ban og anmeldelse til din internetudbyder: 54.198.52.82
Vi har registreret din IP-adresse: 54.198.52.82
 
  Login  
 

  Husk mig
 
  Klik her hvis du endnu ikke har oprettet en profil, eller har glemt dit password!
Læs om fordelene!
 
  årets talent  
Klik for at læse mere 
  Merchandise  
Klik for se vores merchandise 

© 2002-2018 danskbasket.dk