nyheder  
  Hvis du har noget interessant at tilføje en nyhed eller et interview, så er du meget velkommen til at bruge vores kommentar-system, som du finder lige under den respektive nyhedstekst.  
  søg i arkiv  
 
 
 Avanceret søgning
 
  aktuelle debatemner  
  amatør kbh hvilken klub??
13:39 • 26.05.2019 • mneer
 
  assurance auto
01:35 • 25.05.2019 • NONA
 
  Hvor mange assists havde du i di...
14:28 • 24.05.2019 • Nona
 
  Basket Stævner i Danmark
14:27 • 24.05.2019 • Nona
 
  Oversigt over Basket-shops?
11:42 • 24.05.2019 • les-vitraux-de-...
 
  Opret nyt emne  
  fotoserier  
Klik for at se fotoserien 
 

Falcon-Hørsholm 2. DM Finale

 
  Så er billedserien fra den 2. DM-finale klar, fra en godt fyldt Bülowsvejhal på Frederiksberg, med et endnu mere oplagt publikum end i den første finale.  
  Klik her for at se fotoserien...  
  Konkurrence  
Klik for at deltage 
  Vind billetter til Bakkens EuroCup-brag på tirsdag, den 6/11, kl. 19:00 i NRGi Arena.
Klik for at deltage i konkurrencen!
 
  Diverse  
 

YHM: Spændingen intakt i toppen af rækken

Den landsdækkende række for ynglingeherrer er delt i to, hvor de tre bedst placerede hold blot har tabt en enkelt kamp hver, og derfor alle har chancen for at sikre sig en af de to øverste pladser der giver adgang til årets DM-finale.


I løbet af sæsonen for den landsdækkende række, er der sket det at rækken har delt sig i to, hvor Aabyhøj, EVN Nyborg og Værløse/Farum/Birkerød kæmper om pladserne fra 4-6, mens Hørsholm, Virum og Falcon kæmper om pladserne fra 1-3.

Virum havde inden jul spillet to kampe mod Hørsholm med to nederlag som resultat. Ovenpå en vigtig udebanesejr over Falcon på 77-63 i Bülowsvejhallen, kombineret med en nylig pokaltitel var Virums selvtillid dog i top og kampen mod Hørsholm skulle vise om holdet var i stand til at bære deres momentum videre mod Hørsholm, eller om Hørsholm bare var for stærke. Mod Hørsholm kom Virum dog igen i menneskehænder, og måtte indkassere et nederlag på 83-77. På den positive side, for Virum skal det dog siges, at det var sæsonens hidtil tætteste kamp mod Hørsholm.

Inden sæsonen for den landsdækkende række gik i gang, så Hørsholm meget stærke ud. Et rent nul i T kolonnen taler sit tydelige sprog. Samtidig har Falcon måttet undvære to af deres stærkeste kort i Nicolaj Allermann og Michael Nielsen, der begge har måttet sidde ude det meste af sæsonen grundet problemer med knæene, hvilket til gengæld har givet plads til at Thomas Lærke og Darko Jukic der begge er vokset med opgaven. Hørsholm var ubesejrede i efteråret, og det første opgør mellem de to hold, blev imødeset med spænding, men måske også med en forventning om at Hørsholm ville vinde. Med Falcons skader in mente, var det noget overraskende udfald af den første kamp i Bülowsvejhallen, at Falcon vandt overbevisende 100-80. Dermed sikrede Falcon, at spændingen i toppen af rækken forblev intakt.

Rent formkurvemæssigt ser det ud til at Falcon er stærkt på vej fremad, mens Hørsholm, der i efteråret lignede et sikkert bud på en finaleplads, ser ud til at have toppet foreløbigt. Samtidig blev et af Hørsholms vigtigste kort, Jonathan Gilling, skadet under den seneste NEYBL runde, og meget kan afhænge af om han bliver klar til de resterende kampe. Trods fraværet at Gilling viste holdet dog styrke nok til at sikre sig en plads i Super Finals i NEYBL turneringen; virkelig flot gået af et dansk hold. Virum har vist en svagt stigende formkurve, men de tre hold mangler fortsat at spille 2. kamp i deres indbyrdes serier, så derfor er intet afgjort endnu.

I vest var det Aabyhøj, der stort set skulle have holdet fra sidste år intakt, og efter at være gået ubesejrede igennem efteråret i vest, var det også forventningen, at Aabyhøj ville kunne blande sig i topstriden i den landsdækkende række. Desværre er det ikke gået helt som forventet for Aabyhøj efter jul, hvor holdet blot har vundet 1 af 8 kampe. Aabyhøj har ikke som forventet været i stand til rigtigt at gøre sig gældende mod nogle af de tre tophold fra øst. Kampen mod Virum i Virum var rimelig tæt indtil slutningen af 3. periode, hvor lillebror Hasselbalch sendte en buzzerbeater af sted fra egen banehalvdel der sikrede Virum en +10-points føring. Herefter så Virum sig aldrig tilbage og ikke mindst Mads Bloch var med stærkt spil i 2. halvleg årsag til at Aabyhøj måtte tage hjem med et nederlag på 95-69.

Kampene mellem EVN Nyborg og Værløse/Farum/Birkerød har været tætte, seværdige og spændende, og de har vundet én kamp hver i serien. VFB lagde overraskende ud med at vinde på Fyn, mens returopgøret i Birkerød var en meget tæt affære, der så ud til at være afgjort til VFB’s fordel med et 4-pointsforspring med end ét minut igen og Virum i boldkontrol. EVN ville det dog anderledes, og der blev straks svaret igen af samme skuffe på den 3’er VFB havde netop havde sendt i kurven. Herefter kom EVN foran med 1 point og VFB begyndte at fejle for at få bolden og vinde kampen. Med 11 sekunder igen var VFB nede med blot 2 point og i stedet for at fejle hæmningsløst kunne holdet have sikret sig sejren i den indbyrdes serie, der i sidste ende kan vise sig at få afgørende indflydelse på placeringerne.

Den aktuelle stilling på infosport
 
  00:14 • 05.04.2008 • danskbasket.dk
 
  kommentarer  
 

RE: - YHM: Spændingen intakt i toppen af rækken

Hørsholm fik desværre ikke en plads ved super finals i Neybl: http://www.neybl.lv/public/?id=95&ln=en

Citér Hvad betyder dette? Klik for at læse om fordelene ved at være registreret bruger på danskbasket.dk!   20:22 • 05.04.2008 • J
 
 

RE: - YHM: Spændingen intakt i toppen af rækken

Ikke spændende. Som det ser ud nu, så skal Facon vinde resten af sine kampe - inkl. slå Virum med mere end 14 point. Samtidig skal Virum også tabe til et andet hold. De har stadig en kamp mod Hørsholm, så det er ikke umuligt, men hvor motiverede er Hørsholm til den tid - når de er sikre på en finaleplads. Det bliver Hørsholm mod Virum.

Citér Hvad betyder dette? Klik for at læse om fordelene ved at være registreret bruger på danskbasket.dk!   02:11 • 06.04.2008 • ...
 
 

RE: - YHM: Spændingen intakt i toppen af rækken

det skal jo også siges at virum slog hørsholm i kampen om bronze oppe i scania.

Citér Hvad betyder dette? Klik for at læse om fordelene ved at være registreret bruger på danskbasket.dk!   21:17 • 06.04.2008 • scania.
 
 

RE: - YHM: Spændingen intakt i toppen af rækken

Gillings korsbånd er røget sig en tur. Meget synd for ham.

Citér Hvad betyder dette? Klik for at læse om fordelene ved at være registreret bruger på danskbasket.dk!   18:47 • 09.04.2008 • Neder
 
 

RE: - YHM: Spændingen intakt i toppen af rækken

Er du sikker på at Gillings korsbånd er røget? - han gav sig 100% i går!

Citér Hvad betyder dette? Klik for at læse om fordelene ved at være registreret bruger på danskbasket.dk!   13:28 • 23.05.2008 • Pb
 
 

RE: - YHM: Spændingen intakt i toppen af rækken

??? Du må have forvekslet Gilling med en anden. Han spillede ikke med i går. Han blev opereret for ca. en uges tid siden. Han var i øvrigt på krykker til den første finale.

Citér Hvad betyder dette? Klik for at læse om fordelene ved at være registreret bruger på danskbasket.dk!   15:03 • 23.05.2008 • CV
 

  skriv kommentar  
 
Navn:
Overskrift:
Kommentar
Overfør de tre bogstaver =>
 
Gentagen misbrug og spamming vil medføre ban og anmeldelse til din internetudbyder: 54.87.61.215
Vi har registreret din IP-adresse: 54.87.61.215
 
  Login  
 

  Husk mig
 
  Klik her hvis du endnu ikke har oprettet en profil, eller har glemt dit password!
Læs om fordelene!
 
  årets talent  
Klik for at læse mere 
  Merchandise  
Klik for se vores merchandise 

© 2002-2019 danskbasket.dk